CKC Café's 2020-2021

Welkom op de website van de CKC cafés. We zijn blij jullie weer een 20-tal gratis Cafés aan te kunnen bieden. In ons aanbod hebben wij vier Cafés opgenomen die vanaf maart zijn komen te vervallen door de lockdown als gevolg van de coronacrisis. Deelnemers die zich daarvoor hadden aangemeld zijn automatisch dit schooljaar ook weer ingeschreven en ontvangen hierover bericht.

Naast de CKC cafés zijn er nieuw dit jaar een viertal Masterclasses. Dit zijn theoretische en inhoudelijke onderwerpen voor de collega's die diepgang zoeken. Na afloop van deze Masterclass ontvangt elke deelnemer het boek van de masterclass, geschreven door de workshopleider. Een naslagwerk om thuis alles nog eens te lezen.

Personeelsleden van CKC Drenthe kunnen zich via deze website online aanmelden voor één of meerdere Cafés. Dit kan tot drie dagen voor aanvang. Deelnemers krijgen via het door hun opgegeven mailadres direct een bevestiging van deelname aan het CKC Café naar keuze. Wil jij je e-mailadres van @ckcdrenthe.nl gebruiken? Dit is prettig wanneer wij jullie na afloop de presentatie of andere materialen willen toesturen.

Wanneer het Café het maximaal aantal deelnemers heeft bereikt, kun je je inschrijven op de wachtlijst. Bij afzegging of ziekte krijg je dan een lastminute uitnodiging, om toch deel te kunnen nemen aan het Café. Schrijf je je in voor de wachtlijst, houd dan je mail voorafgaand aan het Café goed in de gaten.

Klik aan de linkerkant op het menu met de diverse rubrieken, waarna de verschillende Cafés zullen verschijnen met een korte uitleg. Spreekt het je aan? Lees verder bij 'lees meer'. Inloggen hiernaast is niet nodig.