CKC Carrousels 2023 - 2024

Met enige trots zetten we hierbij het programma van de eerste CKC carrousel online. Vanaf dit moment kun je je inschrijven!

Ook dit schooljaar werken we weer met 4 carrouselavonden. Waar we vorig schooljaar de verschillende avonden nog hadden verdeeld op leeftijdscategorie, staan de avonden dit jaar in het teken van 4 verschillende thema's. We trappen maandag 16 oktober af met het thema TAAL. Houd donderdag 16 november, dinsdag 5 maart en dinsdag 16 april ook alvast vrij in je agenda, want dan verdiepen we ons samen in een ander thema.

Jullie zijn 16 oktober van harte welkom in Het Schakelveld en Het Octaaf in Assen. De avond duurt van 19:00 uur (met een inloop vanaf 18:30 uur) tot 21:30 uur.

Via deze website schrijf je je in voor de avond, voor de keuze van workshop of inspiratiesessies wordt een formulier nagestuurd.

Aan de deelname aan de carrouselavonden zijn geen kosten verbonden. Het vraagt uiteraard wél tijd, we vragen je daarom vooraf af te stemmen met je directie.

Je kunt je inschrijven totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt (150). Het inplannen van workshops en inspiratiesessies gebeurd op basis van opgegeven keuzes én op volgorde van inschrijving.