CKC Carrousels 2022 - 2023

Met enige trots zetten we hierbij de programma’s van de CKC carrousels online. Vanaf dit moment kun je je inschrijven!

Hoe zat het ook al weer? Schooljaar 22/23 werken we niet met 20 CKC cafés, maar met 4 carrouselavonden. Op 1 november en 23 maart organiseren we een carrousel voor professionals die werken met kinderen in de leeftijd van 0-7 jaar en op 3 november en 21 maart voor professionals die werken met kinderen in de leeftijd van 7-13 jaar.

De avonden in november vinden plaats in Het Hunzehuys en CKC De Borgh in Borger en die van maart in Het Schakelveld en Het Octaaf in Assen. De avonden zijn van 19:00 uur (met een inloop vanaf 18:30 uur) tot 21:30 uur.

Via deze website schrijf je je in voor de avonden, voor de keuze van workshop of inspiratiesessies wordt een formulier nagestuurd.

Aan de deelname aan deze avonden zijn geen kosten verbonden. Het vraagt uiteraard wél tijd, we vragen je daarom vooraf af te stemmen met je directie.

Je kunt je inschrijven totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt (150). Het inplannen van workshops en inspiratiesessies gebeurd op basis van opgegeven keuzes én op volgorde van inschrijving.